hiç...


Beraber Dua Edelim mi?



Allah'ım! Sana hamdederek seni tüm noksanlıklardan tenzih ederim.
Allah'ım! Bizi bağışla.
Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyleYa Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle. Yâ Rabbî! Faydasız ilimden, makbûl olmayan ibâdetten ve kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım. Allah'ım! Gazabından rızana, cezalandırmandan affına, senden yine sana sığınırım. Sana olan övgüleri sayamam. Sen, kendini övdüğün gibisin.
Allah’ım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.
Allah’ım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.
Bu gece sana açılmış ellerin, sana yönelmiş yüreklerin duasını kabul edilenlerden eyle. Ecmain diyip benden önce bütün Muhammedi ümmetin duasını kabul eyle Ya Rabbi...
AMİN

NOT: BLOGUMDA ESKİ VE YENİ, SİLDİĞİM YA DA YENİ GELEN HERKESE TŞKKRLR VE HAYIRLI KANDİLLER. DUALARIM SİZLERE.
4 Responses
  1. KARDELEN Says:

    KIVANÇ :) AMİNNNNNNN DE BU NE ÇAKMICAK MİLLET DEMİ KENDİ RESMİNİ KOYMUŞSUN :d :p AMA ÇOK HOŞ ÇIKMIŞ KİM ÇEKTİYSE ELLERİNE SAĞLIK :) HEYYYYY BU SEYYAHHHHH :d :D OHHHH YAYINLAMAZSAN VALLAHİ AĞLARIM :D KÜSERİM BABANENE SÖLERİM :P


  2. seyyah Says:

    Allah ıslah etsin emi :P yahu sen başıma meg rayn edasıyla tatlı belamı geldin of yav :D iii al rezil et beni


  3. KARDELEN Says:

    kesmiş resmi :D korkak :D gözlerin nerde :D ohhhh al sana bomba :D korkkasın sen ya :D :P çok şekersin :)
    bu gece dualarım bir ihtimale...
    lütfen ellerini çekip gitme...


  4. seyyah Says:

    deniz :P olmayacak duaya ne denmez :D :D uyusum demi :D :D